Loading...
Pest House2018-10-24T09:44:27+00:00

Project Description

15th century cottage, Essex 

The brief for this project required us to design a new link space between a listed 15th century cottage and a historic barn outbuilding to create an enlarged family home.  The timber frame addition captures light from the south through high level clerestory windows allowing light into the new spaces which are positioned on the north side of the original building.  The modern ‘machine’ elements of the house including bathrooms, kitchen and utility spaces are all within the new intervention allowing the historic cottage to remain simple and uncluttered. 

Client:Private | Date:2014-2016 | Size: 200m2 

Pest House
Pest House
Pest House
Pest House
Pest House
Pest House

MORE PROJECTS BY ANNABEL BROWN